İş

Selin Ciğerci ‘Selin Beauty’ markasının 34. şubesini Halkalı’da açtı

‘Selin Beauty’ markasıyla Türkiye’nin çeşitli yerlerinde şubeler açan Selin Ciğerci, 34. şubesini Halkalı’da açtı. Açılışta yaptığı konuşmada mutluluğunu dile getiren Ciğerci, “Daha fazla kadını istihdam etmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah yurt dışında iki ayrı şube açma planımız vardır.”

Selin Ciğerci, markası ‘Selin Beauty’nin 34. şubesini Halkalı Merkez 1. İkitelli Sokak’ta açtı. 27 Temmuz’da düzenlenen açılışta konuşan Ciğerci, “34. şubemiz Halkalı’ya nasip oldu. Bizler bu yola Sayın Recep bey ve Betül hanımla devam edeceğiz. Çok mutluyum. Halkalı’yı çok sevdim. Burada da çok akraba var. Onlarla konuştum, hepsini anlattım. Herkes iyi, mutlu olsun, başka bir şey istemiyorum” dedi.

“ŞUBELERİN BAŞARILI OLDUĞU ALANLAR DEĞİŞİYOR”

Dalları birbirinden ayırmanın çok zor olduğunu belirten Ciğerci, şöyle konuştu:

“Benim için çocuk gibi düşünün. Ancak her sıradan dalın başarılı olduğu alanlar değişkenlik gösterebiliyor. Kimi tırnakta çok güzel oluyor, kimi lazerde çok güzel. Benim dallarımın hepsi çok uygun. Halkalı da çok güzel makineler var ve burası büyük bir özenle yapılmış.Şubelerimden utanmayın.Birkaç yeni şey gördüm burada.Çok beğendim.Şimdi hepsini diğer şubelerime anlatacağım.Biz Onlardan bakın diğer şubelere de yayıyoruz.Bazen bir şube eksik oluyor başka şubede oluyor birbirimize öğretiyoruz.Çok güzel Madem Recep Bey ve Betül Hanım bu konularda çok başarılılar bu iş inşallah Onlarla da çok keyifli olacak.

“YURTDIŞINDA 2 ŞUBE AÇMA HEDEFİMİZ VAR”

Yurt dışında 2 şube açmayı hedeflediklerini belirten Ciğerci, bunların artık sürpriz olduğunu ve zamanla gerçekleşeceğini belirtti. Son olarak Ciğerci, “34 şubenin her birinde en az 15 kadının çalıştığını varsayarsak çağrı merkezlerimiz de var tabii ki binden fazla kişi ile bu yolda devam ediyoruz. çok iyi olun. Gerçekten işini iyi yapan herkes çok mutlu olur. Komşumuz beraber olabiliriz, yan yana olabiliriz’ şeklinde konuştu.

“HALKALI’DAKİ KADINLAR BURAYA GELMELİ”

Kurucu ortaklardan Recep Tosun duygularını şöyle dile getirdi:

“Bir yatırımcı olarak işin dekorasyon kısmıyla bizzat ilgileniyordum. Hatta sabaha kadar duvardaki taşları tek tek dizdim. Ancak işin kuaför ve güzellik kısmını Betül yapacak. bu bölümde kurumsal yönden selin hanıma teşekkür ederim.çünkü bizim tercihimiz bu şekilde yapmaktı.çünkü kontrollü olduğu için.herkes buraya gelir sanırım.halkalıda yaşayan bayanlar güzellik salonuna gidiyorsa mutlaka dururlar Buradan.”

Kurucu ortaklardan Betül Akyıldız da “Böyle bir yer açabildiğimiz için çok mutluyum, heyecanlıyım ve çok mutluyum. Recep Bey ile 20 yıllık bir geçmişimiz var.

haber-ozalp.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu